foto

Lubor Šplíchal

  • nar. 1970
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
2014 Pohádkář
Zelená vdova (studentský film)
2013 Klauni
Nevinné lži (TV seriál)
2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
Nespavost (TV film)
Rytmus v patách (TV film)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 O život
2006 Horákovi (TV seriál)
Malé velké gatě (TV film)
To horké léto v Marienbadu (TV film)
Vratné lahve
2005 Eden (TV seriál)
Oběti: Hadí tanec (TV film)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2003 Čert ví proč
Město bez dechu (TV film)
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
2001 Druhý plán (studentský film)
Malé veličkosti (studentský film)
2000 O chlapci v kopačkách (studentský film)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kronika králů (TV film)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace