foto

Damon Wayans Jr.

  • nar. 30.7.1982 (34 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Damon Kyle Wayans se narodil 18. prosince 1982 v Los Angeles. Je synem známějšího Damona Wayanse z populární rodiny komiků. Damon Jr. je herec, scénárista a stand-up komik.

První roli získal v roce 1994 ve filmu BLANKMAN, kde si zahrál se svým otcem. Spolu si zahráli také v seriálu MY WIFE AND KIDS (2001). První velká role ho čekala v, jak jinak než Wayansovské, komedii DANCE FLICK (2009). V roce 2010 byl obsazen do jedné z hlavních rolí seriál HAPPY ENDINGS a v roce 2011 se objevil v roli Coache v pilotním díle seriálu NEW GIRL.

Eda "Steve5cz" Hloušek

Herecká filmografie

2016 Jak přežít single
The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
2014 Falešní poldové
Kdo si vezme Barryho?
Velká šestka
2012 Happy Endings: Happy Rides (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Benga v záloze
2009 Děsnej dupák
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
1994 Blankman

TV pořady

2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
64. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2006 Underground, The (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Luther Vandross - Dance With My Father (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace