foto

Michaela Majerníková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolventka herectví na Divadelní fakultě VŠMU, v současnosti bez stálého angažmá, moderátorka v komerčních rádiích. Herectví se věnuje na divadelních prknech – v divadle Wüstenrot Theatro (High Life) a SND (Don Juan), příležitostně pracuje v dabingu a reklamě.

Bontonfilm

Herecká filmografie

2014 Ochránci (TV seriál)
Pojedeme k moři
Vdova (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Konfident
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Žena nikoho (E06)
Nevinní (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Olé, zápražka (TV film)
2009 Rádio (TV seriál)
2008 Profesionáli (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace