foto

Patrik Plešinger

  • nar. 1972
    Ústí nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Život je život
2009 Ať žijí rytíři!
Vyprávěj (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2002 Monte Cristo (divadelní záznam)

Dokumentární

2007 Germáni (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace