foto

Adéla Šeďová

  • nar. 1974
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2003 Johanka z Arku (divadelní záznam)
Město bez dechu (TV film)
2001 O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Der Lebensborn - Pramen života
1996 Dracula (divadelní záznam)
1993 Anička s lískovými oříšky (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace