foto

Yaya DaCosta

  • nar. 15.11.1982 (33 let)
    Harlem, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Správní chlapi
2015 Chicago Med (TV seriál)
Whitney (TV film)
2014 Lepší teď než nikdy
Shanghai Hotel
2013 Big Words
Georgova matka
Komorník
2012 Dark Horse (TV film)
Chicago Fire (TV seriál)
2011 Vyměřený čas
Whole Lotta Sole
2010 Děcka jsou v pohodě
TRON: Legacy 3D
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
The Messenger
2008 Racing for Time (TV film)
2007 Army Wives (TV seriál)
Honeydripper
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Tančím, abych žil
2003 Eve (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2006 Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace