Reklama

Reklama

Hans Zimmer

Hans Zimmer

nar. 12.09.1957 (66 let)
Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Teď si pouštím záznam jeho koncertu... vydržel jsem to něco přes šest minut. O co míň skladatelský a aranžérský invence, o to víc rutiny a hlavně vizuálního útoku na první signální, nesmyslně zdvojený nástroje, který v tom brajglu stejně zaniknou, obrovskej cirkus a výsledkem nabubřelá nuda. Když si vezmu, co to muselo stát prachů, kolik se na tom podílelo lidí - a pak vedle něj postavím libovolnou špičkovou čtyřčlennou kapelu a ta ho spláchne prvním songem. Možná udělal skvělou hudbu k pár filmům, ale  tolik dobrý hudby, aby to utáhlo koncert (to je dost jiná disciplína), za ním fakt není.

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnocení, recenze)

Shakers

Klausa je sakra škoda, že žije a pôsobí vo Francúzsku a na Hollywood zanevrel. To som sa svojho času podivoval ako sa dostal k skladaniu hudby k Asterixovi. Teraz už to chápem. Môžem poprosiť zdroj nejakého rozhovoru s ním, kde hovorí o podmienkach v RCP? Čítal som iba niečo málo na stránkach hans-zimmer.com

na příspěvěk reagoval Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Reverse01

Williams neobstojí bez filmu je úplná blbost v prvom rade. Jeho hudba je fantastická aj bez filmu. Bol som na koncerte Hansa a bola to skôr show krížená s rockovým koncertom. Nie že by to bolo zlé, ale koncerty Jamesa Newtona Howarda alebo Johna Williamsa mi prišli oveľa lepšie a hlavne filmovejšie. Zimmer robí s toho zábavu.

Určite máš rád Pirátov Karibiku no keď je Hans taký génius podľa teba a všetko skladá sám, na čo potreboval týchto skladateľov ? - Tom Gire, John Sponsler, Geoff Zanelli, Lorne Balfe, Henry Jackman, Atli Örvarsson, Nick Glennie Smith

A čo sa týka toho "vykorisťovania". Opýtaj sa Klausa Badelta alebo iných prečo odišli s remote control.

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký

Reverse01

Reverse01 (hodnocení, recenze)

Tvrdolín Veliký

Do kostola nechodím, ale viem sa vyjadrovať na normálnej úrovni narozdiel od teba, tým že používaš vulgarizmy ti na pravde nepridá... Takže si myslíš že napr. Williams si sadne SÁM začne skladať, a vytvorí geniálne dielo k filmu a koniec, ale Hans má ľudí ktorý to robia za neho? Ja som väčšiu blbosť ešte nepočul, asi je aj zbytočne sa s tebou vôbec baviť keďže nevieš čo ti vlastne vadí, najskôr sa vyjadruješ na jeho národnosť potom na jeho výzor, potom z nejakého dôvodu na "noty", potom zase že za neho robia prácu iný. Vieš vôbec o čom hovoríš? Na ukončenie tohto asi zbytočneho dialógu, by som povedal že máme veľa dobrých skladateľov neviem z akého dôvodu by práve Hans Zimmer vykorisťoval iných, je to dosť talentovany skladateľ a filmy ku ktorým skladal hudbu sú veľmi dobré, hlavne keď sa jedná o spoluprácu s Christopherom Nolanom. Ale asi máš iný názor, vlastne názory čo všetko ti na ňom vadí.

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnocení, recenze)

Reverse01

Aha, ďalší mravokárny Slovák, ktorý dokáže automaticky človeka označiť na primitíva za jeho slovník. Taký slovník používa úplne každý, kurva. Myslel som, že toto spoločenské štádium sme už prekonali, ale vždy sa nájde nejaký uvedomelý watch dog všetkých cností. Uvedom sa, keď sa chceš vyjadrovať ako suchár choď do kostola...aha teraz vlastne nemôžeš xD ...O inšpirácii predsa nebola reč. Máš problém čítať s porozumením? Hovoril som o tom, že Hans zamestnáva veľa minions, ktorí za neho robia na hudbe k rovnakému filmu. Skladateľskú prácu, ktorú má robiť on. V jeho spoločnosti to je dosť neprehľadné kto čo zložil. Chápeš to už konečne, čo som myslel?... Argumentovať Tarantinom je tiež prehnane smiešne, aby som použil tvoj milučký slovníček. Quentin je génius postmoderny, tam sa tá inšpirácia berie trošku inak. 

na příspěvěk reagoval Reverse01

Reverse01

Reverse01 (hodnocení, recenze)

Tvrdolín Veliký

: Človek o sebe veľa prezradí svojim slovníkom, neviem či je to tvoja bežná sedliacka reč ktorú tu predvádzaš. Každopádne si spomínal že v Zimmerovej hudbe vidíš jednoduchosť, ja osobne tam nevidim nič jednoduché. Moje odporúčanie, zober si nejaké kvalitné slúchadlá a vypočuj si jeho hudbu, lebo tie tvoje "noty" nedávajú vôbec zmysel. Nejdem porovnávať kto je lepší či Hans Zimmer alebo John Williams, obaja sú to skvelý skladatelia. Keď sa ti nepáči jeho tvorba povedz to normálne, nikomu nevnucujem Zimmera, ale tvoje vyjadrovanie na jeho adresu je až prehnane smiešne. Odpoved na tvoju otázku, áno počúvam Zimmera dosť často, a obdivujem jeho tvorbu, rovnako ako verím že tú hudbu zložil on. Na inšpirácií nič zlé nevidím umelci to robia dosť často, teraz poďme ubiť Quentina Tarantina za to že sa inšpiroval japonskou kinematografiou.

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký

Uživatel Reverse01 smazal svůj příspěvek.

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnocení, recenze)

Reverse01

Veď ja ani nepovažujem to čo Zimmer robí za hudbu. Je to atmosférický sound design. Nechápem čo to kecáš, že Williams neobstojí bez filmu. Skôr film neobstojí bez neho. Ja by som vážne nestrácal čas na Zimmerovom koncerte. Za tým hajzlom si stojím a dobré podujatie si predstavujem inak. Ten človek ma štve, že je všade ale už dávno stojí za hovno. Jeho hudba je primitívna, keby som mal parafrázovať klasika: "Je tam príliš málo nôt". Hollywood má desiatky lepších skladateľov, ale šancu vždy dostane Hans. Začínajú sa objavovať hlasy o úpadku filmovej hudby a za tým všetkým sa dá nájsť Zimmer a jeho produkčná spoločnosť, ktorá robí hudbu ako na bežiacom páse. Serie ma ten hype okolo neho, ako keby bol ktovieako cool. Je to vcelku nepekný, odpudivý, tučný, plešatý skopčák s upadajúcim talentom. Umelecký zlodej a vykorisťovateľ, ktorý sa priživuje na mladších a talentovanejších. Ja sa môžem pýtať teba, či si vypočul niekedy nejakú Zimmerovu skladbu. Vážne si si istý, že to je na 100 % jeho autorstvo? Možno tak na 35 %...aj to je veľa. Uvedom si, že to nie je on koho obdivuješ. Hans Zimmer je v Hollywoode pojem, je to značka. Ale to čo v skutočnosti zložil on je diskutabilné. Už kvôli tomu by som tie lístky spláchol. Nechcem tú zhovädilosť podporovať. Hans je kurva. 

na příspěvěk reagoval Reverse01, Reverse01

Reverse01

Reverse01 (hodnocení, recenze)

Tvrdolín Veliký

Pri čítaní tvojich komentároch sa mi potvrdzuje nevzdelanosť ľudí. Hodnotiš hudbu strašne povrchovo, vypočul si si nejakú skladbu od Zimmera normálne, a tým myslím naozaj normálne že si ju vnímal? Filmová hudba ktorú robí Hans Zimmer je dokonalá vo filme ale aj bez neho. Tu aj rozdiel medzi Williamsom a Zimmerom, neviem si predstaviť že by som počúval hudbu Johna Williamsa len tak, málokto si pustí skladbu napr. z filmu Indiana Jones alebo Jurský Park. Chcem tým povedať že sa jeho hudba za tie roky stala veľmi ikonickou ale bez filmu neobstojí, narozdiel od Zimmera. Obaja su to vynikajúci skladatelia, ale povedať že: je rovnaké kúpiť si lístky na koncert Zimmera alebo ich splachnúť do hajzlu, práve si sa diskreditoval sám.

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký, Shakers

Borrtex

Borrtex (hodnocení, recenze)

Miller , kamigava

Ja myslim, ze kazdy skladatel jednou zacne svym zpusobem vykradat sve vlastni melodie, at uz si to uvedomuje nebo ne. A je jedno jak dobry, uznavany nebo talentovany je. Ma zkratka svuj vlastni styl a tihne k tomu, co je mu nejblizsi. Zaroven taky nelze kompozicni struktury kombinovat do nekonecna, a nektere skladby budou vzdy znit treba necim podobne jako skladby jine. To k tomu proste patri.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Jako furt se může vytáhnout u těch filmů, co teď budou, času na to má více než dost, aby složil nějaké mistrovská díla. Já jen aby se neřeklo, že ho hodnotím za tu hudbou, kterou doposud složil. 

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Vždy hovorím, že je preceňovaný. Keby som si mal vybrať, či si kúpim lístky na jeho koncert, alebo prachy spláchnem do hajzlu, tak by to bolo asi zajedno. Tak je to dnes ale so všetkým. Ľudia ospevujú banality, jednoduchosť a primitívnosť. Určite si nezaslúži byť na prvom mieste a už vôbec nie pred Johnom Williamsom 

na příspěvěk reagoval Shakers, Reverse01

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nicméně, už slyšel hodně hudby, od hodně skladatelů, někteří dělají hudbu jenom ke hrám, někteří dělají hudbu a k ničemu neni. A je pravda, že někteří z nich si o sobě hodně myslí a přitom by nedali ani znělku, z dětského televizní seriálu. Ale hodně skladatelů, sou hrozně fajn. Je ale však zábavné, že on je tady číslo jedna a přitom, jeho umístění je někde jinde. Možná, ale jenom možná má na to být v top stovce.

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

JUWA

Kritizuj, jak uznáš za vhodné, mě se taky automaticky nelíbí všechno, co Zimmer vyprodukuje. Já jen říkám, že s tvým názorem na OST k BvS nesouhlasím a napsal jsem ti i proč. Zbytek je nejspíš otázkou rozdílnýho vkusu - a určitě ne věku. :)

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

higuain

Asi som už príliš starý aby som niečo ako BvS ocenil. Aby som len nekritizoval, Beautiful Lie je ten správny Zimmer ale všetko ostatné mi vytáčalo uši. Ale je mi jasné že kritizovať Zimmera na jeho profile je minimálne na hranici ročného BANu. :)

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

JUWA

Považuju ho za geniální po tom, co jsem ho slyšel asi 1000 krát. Vždyť ten soundtrack má hned 4 silný motivy, co by samy o sobě obstály jako hlavní motiv v samostatným filmu - Man of Steel, Wonder Woman, Lex Luthor a Batman, kterýho teda složil Junkie. A i mimo tyhle hlavní linie je to hudebně nářez. Např. "emailová scéna", ve které jsou představeni Flash, Aquaman a Cyborg je výborná zejména díky hudbě (a není ani zdaleka jediná). Nevím, jaký Zimmerův soundtrack bych hodnotil jako nejlepší, ale BvS rozhodně patří do špice. Jak říkáš, 100 lidí a 100 chutí, na druhou stranu soundtrack k BvS byl pro mě tím lepší, čím víckrát jsem ho slyšel, tzn. rozhodně to není OST na jedno použití (což koneckonců platí i o samotným filmu).

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

higuain

Neuveriteľné, že práve BvS niekto považuje za geniálny. U mna vedie Thin Red Line. Ale 100 ľudí, 100 chutí.

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

JUWA

Přitom zrovna soundtrack k BvS je geniální. A není jediným kvalitním, co Zimmer za posledních 6 let vyprodukoval. Naposledy třeba Dark Phoenix, film sice žádná sláva, ale hudba výborná, až mě zamrzelo, že to nebyl soundtrack k Justice League.

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Ani mne sa nepáči Zimmerova tvorba za posledných 6 rokov...napr. pri Batman vs Superman som trpel...ale furt ho budem rešpektovať za geniálne diela minulé. Je už za zenitom, navyše zavalený prácou..inak ako vykrádaním seba samého to nemohlo dopadnúť. Ale to je život. Nielen umelci, ale aj mnoho veľkých vedcov vrátane Einsteina vyšlo na posmech kvôli svojej práci v neskoršom období života. Podľa mňa by Zimmerovi pomohlo keby robil max. jeden projekt za dva roky.

na příspěvěk reagoval higuain, woodsman

ohinek

ohinek (hodnocení, recenze)

JUWA

lidi mají spíš problém s tím, že Hans Zimmer se opravdu opakuje (srovnej hudbu z počátku a 12 let v řetězech) neuvědomují si ale, že při tom kvantu hudby které je po HZ vyžadováno dělat, to ani prostě jinak nejde. A taky se lidem podle mě moc nelíbí, že Hans Zimmer není skladatel v pravém slova smyslu, nemá pořádné hudební vzdělání, neumí dirigovat atd., je spíš něco jako hlava kapely, která přichází s těmi základními myšlenkami a nechává ostatní ať se připojí. A když pak někdo vidí, jak se John Williams pachtí s každou notou, nedokáží to přenést přes srdce.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Mne sa zdá že ste na Zimmera príliš prísni. Žiaden génius nie je schopný tvoriť geniálne diela ako na bežiacom páse. Da Vinci mal jednu Monu Lisu, Michaelangelo jedného Dávida...ale od Zimmera by ste chceli nemožné. Isteže , opakuje sa v motívoch, ale oj ostatní. Taký Thomas Newman opakuje jeden motív 30 rokov,ale nikto ho nekritizuje.

na příspěvěk reagoval ohinek

ohinek

ohinek (hodnocení, recenze)

Pfff

No to je úžasné, že Hans Zimmer dá dohromady něco nového jako Dunkirk (podle mě toho je mnohem víc, co zní zcela neopakovatelně, ať je jasno...), ale nějakou expertkou je t odstřeleno jako ripoff, aby se mohla utvrdit ve vlastním názoru. Geniální ;)

Pfff

Pfff (hodnocení, recenze)

Já tam včera byla a byla to velkolepá nuda. Já jsem vlastně odcházela dost naštvaná a ano, šla jsem tam s očekáváním jiného repertoáru. Ale možná i díky tomu, že jsem asi tak 60% materiálu neznala, tak jsem si konečně potvrdila to, že Zimmer je rutinér, protože všechny ty ostatní věci zněly stejně. Dlouhodobě ho podezírám, že zneužívá nějaký nadšený stážisty a krade jim nápady, protože po tý nudě, co většinově produkoval, by ho musela navštívit hodně silná múza, aby dal dohromady Interstellar nebo Dunkirk, což jde naprosto proti jeho zažitým postupům. Ono taky při množství filmů, ke kterým hudbu skládá to snad ani nejde jinak. Nikdy z něj nebude Williams.

na příspěvěk reagoval ohinek

MartinS96

MartinS96 (hodnocení, recenze)

Kdo jde na Hanse do o2 arény? Tušíte někdo jaké skladby zazní? Co jsem koukal na videa z YT ten výběr byl o dost slabší, než z těch posledních koncertů v Praze.

na příspěvěk reagoval kamigava

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Bol som na BvsS a skoro mi uši vykrútilo. Taký shit zložil ten istý človek čo zložil Thin red Line ?

na příspěvěk reagoval woodsman

Související novinky

Ana de Armas, Vanessa Kirby a Sydney Sweeney v ráji

Ana de Armas, Vanessa Kirby a Sydney Sweeney v ráji

31.10.2023

Režijní veterán Ron Howard (Apollo 13, Rivalové, Třináct životů) už několikrát v kariéře dokázal, že si dokáže sehnat zatraceně hvězdné obsazení. Navíc má dobrý čuch na stavění herců do netradičních… (více)

Prequel Lvího krále nabírá obsazení

Prequel Lvího krále nabírá obsazení

27.08.2021

Oceňovaný režisér Barry Jenkins do svého prequelu Lvího krále začíná obsazovat herce. Prvními posilami se tak stali Kelvin Harrison Jr. (Chicagský tribunál) a Aaron Pierre (The Underground Railroad).… (více)

Billie Eilish nazpívá bondovský song

Billie Eilish nazpívá bondovský song

14.01.2020

Čekali jste, že o ústřední píseň nového Bonda se postará zpěvák typu Eda Sheerana, nebo snad některý z předchozích hudebníků jako Adele? Tak smůla. Tvůrci se totiž zcela nečekaně rozhodli pro… (více)

Hans Zimmer přebírá bondovské otěže

Hans Zimmer přebírá bondovské otěže

07.01.2020

Zbývají zhruba čtyři měsíce do premiéry, nová bondovka Není čas zemřít ale stejně ještě na poslední chvíli stíhá měnit tvůrce. Ne, nebojte, režisér Cary J. Fukunaga už naštěstí film dávno dotočil,… (více)

Nový film Christophera Nolana má název

Nový film Christophera Nolana má název

23.05.2019

O novém filmu Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) se toho až doteď příliš mnoho nevědělo. Párkrát na internet unikly spekulace o příběhu, ty se ale později ukázaly jako liché. Nyní ale máme… (více)

Skladatel

Filmy
2024

Duna: Část druhá

 

Kung Fu Panda 4

 

Mufasa: Lví král

2023

Stvořitel

 

To jsem já, Margaret!

2022

Syn

 

Top Gun: Maverick

2021

Armáda lupičů

 

Duna

Reklama

Reklama

 

Harry Haft: Boxer z Osvětimi

 

Mimi šéf: Rodinný podnik

 

Není čas zemřít

 

V nemilosti

2020

Americká elegie

 

SpongeBob ve filmu: Houba na útěku

 

Wonder Woman 1984

2019

Lví král

 

X-Men: Dark Phoenix

2018

Vdovy

2017

Blade Runner 2049

 

Dunkerk

 

Mimi šéf

2016

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

 

Inferno

 

Kung Fu Panda 3

 

Poslední tvář

 

Skrytá čísla

2015

Chappie

 

Dáma ve zlatém

 

Malý princ

 

Všechno, co mám

2014

Amazing Spider-Man 2

 

Interstellar

 

Syn Boží

 

Zimní příběh

2013

12 let v řetězech

 

Mr. Morgans letzte Liebe

 

Muž z oceli

 

Osamělý jezdec

 

Rivalové

2012

Madagaskar 3

 

Temný rytíř povstal

2011

Dilema

 

Kung Fu Panda 2

 

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

 

Rango

 

Sherlock Holmes: Hra stínů

2010

Jindřich IV. Navarrský

 

Megamysl

 

Poznáš, až to přijde?

 

Počátek

2009

Andělé a démoni

 

Nějak se to komplikuje

 

Sherlock Holmes

2008

Casi divas

 

Duel Frost/Nixon

 

Kung Fu Panda

 

Madagaskar 2: Útěk do Afriky

 

Planina v ohni

 

Temný rytíř

2007

Piráti z Karibiku: Na konci světa

 

Simpsonovi ve filmu

2006

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

 

Prázdniny

 

Šifra mistra Leonarda

2005

Batman začíná

 

Lední medvídek 2: Tajemný ostrov

 

Madagaskar

 

Pan Rosnička

2004

Král Artuš

 

Laura a její hvězdička

 

Letka Bouřliváků

 

Příběh žraloka

 

Španglicky snadno a rychle

2003

Lepší pozdě nežli později

 

Poslední samuraj

 

Slzy slunce

 

Švindlíři

2002

Kruh

 

Spirit - divoký hřebec

2001

Hannibal

 

Kluci v mém životě

 

Nezlomný

 

Pearl Harbor

 

Přísaha

 

Černý jestřáb sestřelen

2000

Eldorádo

 

Gladiátor

 

Mission: Impossible II

 

Nejlepší obchodníci

1999

Mrazivý faktor

1998

Princ Egyptský

 

Tenká červená linie

 

The Nature of the Beast

1997

Lepší už to nebude

 

Peacemaker

 

Stopy ve sněhu

1996

Fanatik

 

Kazatelova žena

 

Operace: Zlomený šíp

 

Skála

 

Tajemný ostrov pokladů

1995

Dva v tom

 

Dvě smrti

 

Krvavý příliv

 

Neznámý Rangún

 

Síla lásky

1994

Lví král

 

Princezna

 

Vzbuďte se, vojáci!

 

Zóna úniku

1993

Dívka z kalendáře

 

Dům duchů

 

Kokosy na sněhu

 

Mladší a mladší

 

Odstřelovač

 

Pravdivá romance

 

Zabiják

1992

Hračky

 

Radio Flyer

 

Síla muže

 

Velké vítězství

 

Špioni, lži a alibi

1991

K2

 

Kde odpočívají spící psi

 

Myslete na Henryho

 

Oheň

 

Thelma a Louise

1990

Bouřlivé dny

 

Chicago Joe a holka ze šantánu

 

Oběti osudu

 

Psychopat ze San Francisca

 

Pták na drátě

 

Zelená karta

1989

Diamantové lebky

 

Rozbouřený život

 

Černý déšť

 

Řidič slečny Daisy

1988

Burning Secret

 

Noční přízrak v poledne

 

Paperhouse

 

Rain Man

 

Rozdělený svět

 

Taffin

 

The Fruit Machine

1987

Comeback (TV film)

 

Poslední expozice

1986

Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny

 

The Zero Boys

 

Trosečník

 

Vítr

1985

Bezvýznamnost

 

Moje krásná prádelnička

 

Wild Horses (TV film)

1984

Histoire d'O : Chapitre 2

Seriály
2024

The Tattooist of Auschwitz

2023

Ghosts of Ruin

2022

La Nuit où Laurier Gaudreault s'est réveillé

 

Episode 5 (E05)

 

Episode 4 (E04)

 

Episode 3 (E03)

  více epizod (2)
 

The Calling

 

Bez viny a poctivě (E08)

 

Ruka pilného (E07)

 

Pronásledovatelé (E06)

  více epizod (5)
2021

Cesta kolem světa za 80 dní

 

Epizoda 8 (S01E08)

 

Epizoda 7 (S01E07)

 

Epizoda 6 (S01E06)

  více epizod (5)
2016

Koruna

2015

A.D. The Bible Continues

2013

Bible

 

Courage (E10)

 

Passion (E09)

 

Betrayal (E08)

  více epizod (5)
2010

Pacifik

 

Home (E10)

 

Okinawa (E09)

 

Iwo Jima (E08)

  více epizod (7)
2000

Na plný plyn

1999

El candidato

1993

Vesmírní jezdci

1988

First Born

Dokumentární
2023

Prehistorická planeta (seriál)

 

Severní Amerika (S02E05)

 

Oceány (S02E04)

 

Mokřady (S02E03)

  více epizod (2)
 

Zázračná planeta (seriál)

 

Heroes (S03E08)

 

Human (S03E07)

 

Extremes (S03E06)

  více epizod (5)
2022

Prehistorická planeta (seriál)

 

Lesy (S01E05)

 

Ledové světy (S01E04)

 

Sladké vody (S01E03)

  více epizod (2)
 

Zmrzlá planeta (seriál)

 

Naše zmrzlá planeta (S02E06)

 

Zmrzlá zem (S02E05)

 

Mrazivé hory (S02E03)

  více epizod (2)
2020

Obnova městečka Paradise

 

Planet Earth: A Celebration (TV film)

2019

Sedm světů, jedna planeta (seriál)

 

Afrika (E07)

 

Severní Amerika (E06)

 

Evropa (E05)

  více epizod (4)
2018

Believer

2017

Hans Zimmer v Praze (koncert)

 

Modrá planeta - Historie oceánů (seriál)

 

Jeden oceán (S02E01)

2016

Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (seriál)

 

Existují pouze dvě pohlaví? (S07E03)

 

Skončilo naše soukromí? (S07E02)

 

Jak vzniká terorista? (S07E01)

 

Zázračná planeta (seriál)

 

Města (S02E06)

 

Pláně (S02E05)

 

Pouště (S02E04)

  více epizod (3)
2015

Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (seriál)

 

Jsme všichni fanatici? (S06E03)

2014

Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (seriál)

 

Je chudoba dědičná? (S05E03)

 

Je bůh vesmírný koncept? (S05E01)

2013

Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (seriál)

 

Jak myslí mimozemšťané? (S04E04)

 

Existuje božská částice? (S04E01)

2012

Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (seriál)

 

Vynalezl člověk boha? (S03E10)

 

Má věčnost konec? (S03E09)

 

Záhady podvědomí (S03E08)

  více epizod (6)
2011

Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (seriál)

 

Jak vypadají mimozemšťané? (S02E09)

 

Můžeme být nesmrtelní? (S02E08)

 

Můžeme cestovat rychleji než světlo? (S02E07)

  více epizod (4)
 

Zvědavost (seriál)

2005

Friends of Kim

2003

Journey to Safety: Making 'Tears of the Sun'

 

Thelma & Louise: The Last Journey

2002

The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'

2001

Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'

2000

Gladiator Games: The Roman Bloodsport (TV film)

1998

Poslední týdny

1992

Millennium: Tribal Wisdom and the Modern World (seriál)

Pořady
1992

HBO First Look

Hudební videoklipy
2020

Hans Zimmer & Alan Walker: Time (Remix)

2015

Andrea Bocelli - Nelle Tue Mani

2014

Alicia Keys fëat. Kendrick Lamar - It's On Again

2002

Bryan Adams: Here I Am

1989

Gregg Allman: I'll Be Holding On

Krátkometrážní
2023

The Calm

2016

Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll

2013

La Légende de Shalimar

2012

Simpsonovi: Maggie zasahuje

2011

Kung Fu Panda: Tajemství mistrů

2008

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

1991

To the Moon, Alice (TV film)

1990

Arcadia

Herec

Filmy
1998

Musik im Spiegel der Gefühle (TV film)

Dokumentární
2023

100 let Warner Bros. (seriál)

 

To, o čem lidé sní (E01)

2022

Hans Zimmer - Hollywood Rebel (TV film)

 

The Sound of 007: Live from the Royal Albert Hall (koncert)

 

Zvuk 007

2021

Ennio

 

The Making of 'No Time to Die'

2020

Breaking Beethoven (TV film)

2019

Dělat Vlny: Umění filmového zvuku

2017

Hans Zimmer v Praze (koncert)

Reklama

Reklama

 

Hans Zimmer: Live at Coachella (koncert)

2016

Hans Zimmer Teaches Film Scoring (seriál)

 

Jak se kalila hudba (seriál)

 

SCORE: A Film Music Documentary

2015

Hans Zimmer Revealed: The Documentary

 

Inside 'Interstellar'

 

Jean-Michel Jarre (TV film)

2014

Distortion of Sound, The

2013

Sound of Cinema: The Music That Made the Movies (seriál)

2012

Rytířův konec

2008

Gotham Uncovered: The Creation of a Scene

2006

Sanctuary: Lisa Gerrard

2005

Blood on the Land: The Making of a King

2004

Tricks of the Trade: Making 'Matchstick Men'

2003

Miss Daisy's Journey: From Stage to Screen

 

Thelma & Louise: The Last Journey

2002

The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'

2001

Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'

1995

Klang der Bilder, Der (TV film)

1994

Lion King: A Musical Journey with Elton John, The (TV film)

 

Making of 'The Lion King', The (TV film)

Hudební videoklipy
2020

Hans Zimmer & Alan Walker: Time (Remix)

1979

The Buggles - Video Killed the Radio Star

Koncerty
2022

Platinová párty v Buckinghamském paláci

2018

Hollywood in Vienna 2018: The World of Hans Zimmer

Host

Související novinky

Ana de Armas, Vanessa Kirby a Sydney Sweeney v ráji

Ana de Armas, Vanessa Kirby a Sydney Sweeney v ráji

31.10.2023

Režijní veterán Ron Howard (Apollo 13, Rivalové, Třináct životů) už několikrát v kariéře dokázal, že si dokáže sehnat zatraceně hvězdné obsazení. Navíc má dobrý čuch na stavění herců do netradičních… (více)

Prequel Lvího krále nabírá obsazení

Prequel Lvího krále nabírá obsazení

27.08.2021

Oceňovaný režisér Barry Jenkins do svého prequelu Lvího krále začíná obsazovat herce. Prvními posilami se tak stali Kelvin Harrison Jr. (Chicagský tribunál) a Aaron Pierre (The Underground Railroad).… (více)

Billie Eilish nazpívá bondovský song

Billie Eilish nazpívá bondovský song

14.01.2020

Čekali jste, že o ústřední píseň nového Bonda se postará zpěvák typu Eda Sheerana, nebo snad některý z předchozích hudebníků jako Adele? Tak smůla. Tvůrci se totiž zcela nečekaně rozhodli pro… (více)

Hans Zimmer přebírá bondovské otěže

Hans Zimmer přebírá bondovské otěže

07.01.2020

Zbývají zhruba čtyři měsíce do premiéry, nová bondovka Není čas zemřít ale stejně ještě na poslední chvíli stíhá měnit tvůrce. Ne, nebojte, režisér Cary J. Fukunaga už naštěstí film dávno dotočil,… (více)

Nový film Christophera Nolana má název

Nový film Christophera Nolana má název

23.05.2019

O novém filmu Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) se toho až doteď příliš mnoho nevědělo. Párkrát na internet unikly spekulace o příběhu, ty se ale později ukázaly jako liché. Nyní ale máme… (více)

Ovládací panel

Fanklub

(29 354)

Reklama

Reklama