foto

Michal Kubovčík

  • nar. 17.5.1980 (36 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V divadle pôsobí od roku 2007. Je absolventom VŠMU. Pôsobil v Ludus-e, DAB Nitra, SND a v Túlavom divadle. V televízii sa objavuje v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade, Panelák, Catgirl či Mesto tieňov.

Zdroj: Radošinské naivné divadlo

Herecká filmografie

2015 Horná Dolná (TV seriál)
2014 Polooblačno (divadelní záznam)
Superhrdinovia (TV seriál)
2013 Kandidát
Len tak prišli (divadelní záznam)
M is for Malnutrition
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Nesmrtelní: Fejs (TV film)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Profesionáli (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2014 Film o filmu: Kandidát (TV film)
2013 Film o filme: Kandidát
2011 ...a já, Katarína Kolníková

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
2011 Kinofil (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace