foto

Richard Wilson

  • nar. 7.7.1936 (78 let)
    Greenock, Renfrewshire, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Playhouse Presents (TV seriál)
2011 Gnomeo & Julie
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
Reichenbach Falls (TV film)
2006 Láska a jiné pohromy
True Voice of Prostitution, The (TV film)
Ze života nevěstky (TV film)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 All Star Comedy Show, The (TV film)
King of Fridges (TV film)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Dick Whittington (TV film)
Jeffrey Archer: The Truth (TV film)
2001 High Stakes (TV seriál)
Kumars at No. 42, The (TV seriál)
Life as We Know It (TV seriál)
2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
Work in Progress
1999 Comedy Trail: A Shaggy Dog Story, The (TV film)
Drsný holky
Life Support (TV seriál)
Nearly Complete and Utter History of Everything, The (TV film)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
Ted & Ralph (TV film)
1997 Muž, který věděl příliš málo
Ruby (TV seriál)
1996 Filuta (TV film)
Gulliverovy cesty (TV film)
1995 Father Ted (TV seriál)
1994 Butter (TV film)
1993 Soft Top Hard Shoulder
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
Unnatural Pursuits
1991 Bean 3: Příšerné příběhy pana Beana (video film)
Odvrácená strana ráje (TV seriál)
Selling Hitler (TV seriál)
Starosti s Mr. Beanem (video film)
1990 Cluedo (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Bílé období sucha
Jak prorazit v reklamě
1988 Bláznivá apokalypsa
Míle za čtyři (TV film)
Thompson (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Nastražte uši
Tutti Frutti (TV seriál)
1986 Alamut Ambush, The (TV film)
Hot Metal (TV seriál)
Murder by the Book (TV film)
Screenplay (TV seriál)
Zázračný lékař
1985 Howard's Way (TV seriál)
Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Spolek ryšavců (TV film)
1984 Cesta do Indie
1983 Andy Robson (TV seriál)
Chessgame (TV seriál)
Nation's Health, The (TV seriál)
Those Glory Glory Days (TV film)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Chalk and Cheese (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Not on Your Nellie (TV seriál)
Soldier and Me (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
My Good Woman (TV seriál)
1970 Junket 89
Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
1968 First Lady, The (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Revenue Men, The (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Dokumentární

2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)
2011 Mizející Antarktida (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2004 Best of So Graham Norton, The (video film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
1998 Funny Women (TV film)
1975 Arena (TV seriál)

TV pořady

2010 One Ronnie, The (TV pořad)
2005 Faktický odborník (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Comic Relief: The Record Breaker (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
Unbroadcastable Have I Got News for You (TV pořad)
1993 Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes (TV pořad)
Shooting Stars (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1989 Late Show, The (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Režijní filmografie

2010 Primo (TV film)