foto

Margaret Nolan

  • nar. 29.10.1943 (73 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anglická umělkyně, herečka a modelka Margaret Nolanová se narodila 29.října 1943 v Londýně irským rodičům. Svou kariéru začala před objektivem fotoaparátu jako úspěšná modelka a během 60. let byla hojně obsazována do TV seriálů. Svůj první velký film si odbyla vedlejší rolí v beatlesáckém hitu Perný den (1964) a v roli masérky v bondovce Goldfinger (1964). Hlavní rolí utkvěla v drámě Trois chambres à Manhattan (1965) Nolanová se provdala roku 1963 za anglického dramatika Toma Kempinskiho, rozvedli se však v roce 1972. Roku 1965 nafotila fotografie pro Playboy Magazine, ale její herecká kariéra se v drtivé většině tvorby točila kolem seriálů.

Grand "Epistemolog" Master

Herecká filmografie

2011 Power of Three, The
1986 Banditi nebe
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1975 I Didn't Know You Cared (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Carry On Dick
Late Night Drama (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Carry On Girls
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Men of Affairs (TV seriál)
Prosím žádný sex - jsme Britové
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Carry On Matron
Crown Court (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Carry On at Your Convenience
Carry On Henry
Persuaders!, The (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Toomorrow
1969 Best House in London, The
Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?
Q5 (TV seriál)
Run a Crooked Mile (TV film)
Šlechtici a podvodníci
1968 Don't Raise the Bridge, Lower the River
Lovci čarodějnic
Nearest and Dearest (TV seriál)
World of Beachcomber (TV seriál)
1967 Bikini Paradise
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Great St. Trinian's Train Robbery, The
Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
1965 Carry On Cowboy
Do Be Careful Boys
Ferry Cross the Mersey
Newcomers, The (TV seriál)
Promise Her Anything
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Trois chambres à Manhattan
1964 Beauty Jungle, The
Crossroads (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Goldfinger
Perný den
Theatre 625 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Saturday Night Out
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace