foto

Jiří Krejčí

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Atentát (TV seriál)
Mezi nácky (E03)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražedné esemesky (S01E12)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kněz (S01E11)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Nejkrásnější hádanka
Ošklivka Katka (TV seriál)
2004 Vražda kočky domácí (TV film)
2001 O ztracené lásce (TV seriál)
Tuláci (TV film)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace