foto

Táňa Hlostová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Studentka Janáčkovy akademie múzických umění v Brně. Miluje divadlo, guláš, spadané listí a černý humor. Od přírody rozená optimistka, která se řídí mottem: “MUSÍŠ VIDĚT LÁHEV VÍC POLOPLNOU NEŽ POLOPRÁZDNOU” A jako pravý blíženec je drobátko roztěkaná a dělá milion věcí najednou. Postupem času se ale naučila dodělat aspoň tisíc z nich do konce. Nenudila se už hezkou řádku let, a vůbec ji to nevadí. Ráda spí, někdy i více dní v kuse (když se zadaří a je ta možnost) a vůbec to nebere jako promrhaný čas!

mobil.krec.tv

Herecká filmografie

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
2014 Až po uši (TV seriál)
Multitasking (amatérský film)
2013 České století (TV seriál)
2012 Mobil
Neusínej 2
2007 Mezi stěnami

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace