foto

Christopher Gunning

  • nar. 5.8.1944 (71 let)
    Cheltenham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2014 Grace, kněžna monacká
2004 Hercule Poirot: Poslední víkend (TV film)
Hercule Poirot: Smrt na Nilu (TV film)
Lighthouse Hill
2003 Hercule Poirot: Pět malých prasátek (TV film)
Hercule Poirot: Temný cypřiš (TV film)
Pollyanna (TV film)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Hercule Poirot: Vražda v Mezopotámii (TV film)
Hercule Poirot: Zlo pod sluncem (TV film)
Nevinný (TV film)
2000 Hercule Poirot: Smrt lorda Edgwara (TV film)
Hercule Poirot: Vražda Rogera Ackroyda (TV film)
1998 Cater Street Hangman, The (TV film)
Life and Crimes of William Palmer, The (TV film)
1997 Mrtvá a živá (TV film)
Reckless (TV seriál)
Světlo z ohně
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Family Money (TV seriál)
Hercule Poirot: Němý svědek (TV film)
Hercule Poirot: Vražda na golfovém hřišti (TV film)
Karaoke (TV seriál)
1995 Hercule Poirot: Případ v ulici Hickory (TV film)
Krátká romance (TV film)
Skleněná panna (TV seriál)
1994 Hercule Poirot: Vánoce Hercula Poirota (TV film)
Middlemarch (TV seriál)
1993 Hercule Poirot: Bonboniéra (TV film)
Hercule Poirot: Dobrodružství egyptské hrobky (TV film)
Hercule Poirot: Dobrodružství italského šlechtice (TV film)
Hercule Poirot: Outsider (TV film)
Hercule Poirot: Případ ztracené závěti (TV film)
Hercule Poirot: Zrcadlo mrtvého muže (TV film)
Půlnoční film (TV film)
1992 Hercule Poirot: Nástrahy zubařského křesla (TV film)
Hercule Poirot: Smrt v oblacích (TV film)
Hercule Poirot: Vraždy podle abecedy (TV film)
The Big Battalions (TV seriál)
1991 Hercule Poirot: A co tvoje zahrádka? (TV film)
Hercule Poirot: Dvojitá stopa (TV film)
Hercule Poirot: Milionová loupež (TV film)
Hercule Poirot: Plymouthský expres (TV film)
Hercule Poirot: Vosí hnízdo (TV film)
Hercule Poirot: Vražda na maškarním plese (TV film)
Hercule Poirot: Záhada lovecké chaty (TV film)
V podezření
1990 Hercule Poirot: Dáma se závojem (TV film)
Hercule Poirot: Záhada na zámku Styles (TV film)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Hercule Poirot: Byt v třetím patře (TV film)
Hercule Poirot: Dobrodružství claphamské kuchařky (TV film)
Hercule Poirot: Dobrodružství na moři (TV film)
Hercule Poirot: Dvacet čtyři černých kosů (TV film)
Hercule Poirot: Křížový král (TV film)
Hercule Poirot: Podivná loupež (TV film)
Hercule Poirot: Rhodský trojúhelník (TV film)
Hercule Poirot: Sen (TV film)
Hercule Poirot: Únos Johnnieho Waverlyho (TV film)
Hercule Poirot: Vražda v ulici Mews (TV film)
Když připluly velryby
1987 Knights of God (TV seriál)
Porterhouse Blue (TV seriál)
1986 Alamut Ambush, The (TV film)
Cold War Killers (TV film)
Deadly Recruits (TV film)
1983 Chessgame (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
1981 Day of the Triffids, The (TV seriál)
Wilfred and Eileen (TV film)
1980 Rise and Fall of Idi Amin
1979 Charlie Muffin (TV film)
Running Blind (TV seriál)
1977 Gentleman samotář (TV film)
1976 Dangerous Knowledge (TV seriál)
1975 In Celebration
1974 Man About the House
1972 Ó, jak jsi strašný!
1971 Hands of the Ripper
1970 Goodbye Gemini

Dokumentární

2001 Divoká Afrika (TV seriál)

Herecká filmografie

2007 Edith Piaf
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Hercule Poirot: Sen (TV film)

Dokumentární

2013 Being Poirot

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace