foto

Richard Harvey

  • nar. 25.9.1953 (62 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2015 Malý princ
Swung
2007 Adolf Eichmann
Dva světy
2006 Death of a President
2005 Tři
Útěk z Colditzu (TV film)
2003 Hledám impotentního muže
Keunbab Prompiram
Luther
2002 Dva muži šli do války
2001 Legenda o Suriyothai
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Farma zvířat (TV film)
Kapitán Jack
Kouzelná země skřítků (TV film)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1997 Jane Eyre (TV film)
Melissa (TV seriál)
1996 Holed
1995 Jake's Progress (TV seriál)
Případ vražedné mánie (TV film)
1994 Vraždit je snadné
Wimbledon Poisoner, The (TV seriál)
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1993 Případ bezruké mrtvoly (TV film)
Rukojmí (TV film)
September Song (TV seriál)
1992 Dead Romantic
Immaculate Conception
Natural Lies (TV seriál)
Rukojmí
Sup de fric
1991 Dokud nejde o život... (TV film)
G.B.H. (TV seriál)
Plány a touhy (TV seriál)
1990 Paper Mask
1989 Blore M.P. (TV film)
Countdown to War (TV film)
One Way Out (TV film)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
Menace Unseen (TV seriál)
Pachuť smrti (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Heaven and Earth
Slavný případ (TV film)
1986 Inside Story (TV seriál)
Ping Pong
Půlměsíční ulice
1985 Assam Garden, The
Černá věž (TV seriál)
Obrana říše
Parní lázně
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Morgan's Boy (TV seriál)
Slepý, který viděl
Winter Flight
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
1983 Dům dlouhých stínů
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Spyship (TV seriál)
Struggle (TV seriál)
1981 Milenec Lady Chatterleyové
1980 Marťanská kronika (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace