foto

Jiří Maryško

  • nar. 4.4.1980 (36 let)
    Děčín, Ústecký, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ještě před studiem na pražské DAMU (2004 – 2006) účinkoval na scénách Mrštíkova divadla v Rumburku (1997-1999), Divadla Refektář (Praha, 2000 – 2001) a od r. 2001 v Divadle Demago. Během studia hrál v Divadle Lampion na Kladně (2006 – 2007) a od roku 2008 je členem souboru Činoherního studia v Ústí nad Labem.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

2016 Jak básníci čekají na zázrak
Já, Mattoni (TV seriál)
Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)
Žrouti (TV seriál)
2015 Správnej dres (TV film)
Wilsonov
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
2013 Epilog (studentský film)
2012 Poustevník (studentský film)
2011 Poupata
2010 Škola princů (TV film)
Zázraky života (TV seriál)

Dokumentární

2014 SM Kabaret: Rasistický večírek (koncert)

TV pořady

2016 Kanál Maryško (TV pořad)
2015 Zprávy (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 BTnJ - Na posedu (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Kanál Maryško (TV pořad)
2015 Zprávy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace