foto

Marcela Holubcová

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Palace
    Václavské Náměstí 43
    110 00
    Praha 1

Herecká filmografie

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Cena fair play! (S03E06)
Poslední z Aporveru
Touha motýla
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Skvělé vyhlídky (E04)
2015 Flowers
Policie Modrava (TV seriál)
Cigaretový kouř (S01E08)
2014 Before the Sun Goes Down
2012 Helena (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
2009 Comeback (TV seriál)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Rytmus v patách (TV film)
2008 Bobule
Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Vratné lahve
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2002 Rok ďábla
2001 Jak ukrást Dagmaru

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace