foto

Kateřina Steinerová

  • nar. 1986
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Intimity
2010 Zítra se bude... (divadelní záznam)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)

TV pořady

2013 Artefakta (TV pořad)
2011 Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace