foto

Petr Halíček

  • nar. 21.11.1974 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Korunní princ (TV film)
Legenda (TV seriál)
The Legend of Dmitry Petrovich (S02E01)
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Bastardi 3
2010 Cesty domů (TV seriál)
Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009 Ať žijí rytíři!
Ferda (studentský film)
Miláček (divadelní záznam)
2007 Trapasy (TV seriál)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2001 Hlas lesa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace