foto

Petr Halíček

  • nar. 21.11.1974 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Korunní princ (TV film)
Legenda (TV seriál)
The Legend of Dmitry Petrovich (S02E01)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Bastardi 3
2010 Cesty domů (TV seriál)
Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009 Ať žijí rytíři!
Ferda (studentský film)
Miláček (divadelní záznam)
2007 Trapasy (TV seriál)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2001 Hlas lesa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace