foto

Kate Fleetwood

  • nar. 24.9.1972 (43 let)
    Cirencester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 London Road
Star Wars: Síla se probouzí
2014 King Lear (divadelní záznam)
2013 Philomena
The Widower (TV seriál)
2012 Bídníci
Way to Go (TV seriál)
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Macbeth (TV film)
2009 Breaking the Mould (TV film)
Casualty 1909 (TV seriál)
National Theatre Live (TV seriál)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Po Tomášovi (TV film)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2004 Jarmark marnosti
Podfukáři (TV seriál)
2003 A Changed Man
77 Beds
2002 Dalziel a Pascoe: Nežádoucí (TV film)
Foylova válka (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Getting Hurt (TV film)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace