foto

Erik Estrada

  • nar. 16.3.1949 (67 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Spring Break '83
Still the King (TV seriál)
2015 Opeřená banda
Sangre Negra (TV seriál)
Uncommon
Virtuous
2014 Cool Cat Saves the Kids
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
One Day: A Musical
Survive
2013 Čupakabra (TV film)
Finding Faith
Templar Nation
This Is Our Time
2012 Hillbilly Highway
2009 Big Time Rush (TV seriál)
The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2008 Manžel na objednávku (TV film)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
2004 Border Blues
2002 Sexy párty
2001 Destroying America
UP, Michigan!
2000 Oliver Twisted
Pobřežní lýtka (TV seriál)
Sealab 2021 (TV seriál)
We Married Margo
1999 Královská kobra
Walking After Midnight (TV seriál)
1998 Chips se vrací (TV film)
Lost In Hollywood
Nová dobrodružství Toma Sawyera
Shattered Dreams
Vinyl Justice (TV seriál)
1997 My jsme andělé (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Panika v oblacích (TV film)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Visions
1995 Blbouni
Final Goal, The
Magic of Christmas, The (TV film)
1993 Andělské oči
Dos mujeres, un camino (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Nabitá zbraň 1
Někdo to rád studené
Tuesday Never Comes
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Extralarge 2: Dělovka (TV film)
Poslední jezdci
Smrtící mstitel
Sounds of Silence, The
1991 Earth Angel (TV film)
Noleul bola america
Zabij nebo zemřeš
1990 Bouřící Portoriko
Look at Me, America
Lost Idol, The
Night of the Wilding
Spirits
Twisted Justice
Zbraně
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
She Knows Too Much (TV film)
Záhadný spasitel
Zajatkyně krutosti
1988 Andy Colby's Incredible Adventure
Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Hodina atentátu
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Colpi di luce
Pentito, Il
1984 Hunter (TV seriál)
Where Is Parsifal?
1982 Honeyboy (TV film)
1977 CHiPs (TV seriál)
Požár (TV film)
1976 Bitva o Midway
Demon and the Mummy, The
Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
Quest, The (TV seriál)
Trackdown
1974 Letiště 1975
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Ballad of Billie Blue, The
Do řady!
Novodobí centurioni
1970 Dýka a kříž

Dokumentární

2003 I Love the '70s (TV seriál)
1999 CHiPs: The E! True Hollywood Story (TV film)
1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)

TV pořady

2010 Celebrity Close Calls (TV pořad)
The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2004 Discovery Health Celebrity Body Challenge (TV pořad)
Fashion News Live (TV pořad)
2003 Surreal Life, The (TV pořad)
2001 Christmas with the Stars (TV pořad)
1983 Grandpa, Will You Run with Me? (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)
Magic with the Stars (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #4 (TV pořad)
The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace