foto

Arturo Gil

  • nar. 13.3.1960 (57 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wizardream
2012 Santa's Dog
2009 The Deported
2008 Velcí bratři
2007 Velkej biják
2005 Angels with Angles
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
Wasabi Tuna
Záře lesa
2001 Opoparchant
Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
1998 Slappy a Smraďoši
Špinavá práce
1997 Glam
1996 Father Frost
The Munsters' Scary Little Christmas (TV film)
1995 Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Christmas Caper, The
Čáry máry fuk
1994 Leprechaun 2
Skřítci
1993 Freaked
Silent Tongue
1991 Muž se třema rukama
Neskutečná cesta Billa a Teda
1987 Garbage Pail Kids Movie, The
Sněhurka a sedm trpaslíků
Spaceballs
1985 Grunt! The Wrestling Movie

TV seriály

2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Rev, The (TV seriál)
2008 Frances - příběhy na dobrou noc (TV seriál)
2007 Saul of the Mole Men (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Providence (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Skwids (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)

Dokumentární

2004 The AMC Project: The Talent Collector (TV film)
2003 Wild West Tech (TV seriál)
1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)

TV pořady

2014 Automobiloví doktoři (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace