foto

Arturo Gil

  • nar. 13.3.1960 (56 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Wizardream
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Rev, The (TV seriál)
2012 Santa's Dog
2009 The Deported
2008 Frances - příběhy na dobrou noc (TV seriál)
Velcí bratři
2007 Saul of the Mole Men (TV seriál)
Velkej biják
2005 Angels with Angles
Menciův svět (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Looney Tunes: Zpět v akci
Wasabi Tuna
Záře lesa
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Opoparchant
Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
1999 Passions (TV seriál)
Providence (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Slappy a Smraďoši
Špinavá práce
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Glam
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Father Frost
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Skwids (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
The Munsters' Scary Little Christmas (TV film)
1995 Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Christmas Caper, The
Čáry máry fuk
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Leprechaun 2
Skřítci
1993 Freaked
Silent Tongue
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Muž se třema rukama
Neskutečná cesta Billa a Teda
1990 Get a Life (TV seriál)
1987 Garbage Pail Kids Movie, The
Sněhurka a sedm trpaslíků
Spaceballs
1985 Grunt! The Wrestling Movie

Dokumentární

2004 The AMC Project: The Talent Collector (TV film)
2003 Wild West Tech (TV seriál)
1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)

TV pořady

2014 Automobiloví doktoři (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace