foto

Andrea Guerra

  • nar. 22.10.1961 (55 let)
    Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2016 Fan
2014 Promiňte, že žiju
Romeo and Juliet (TV film)
2013 Benvenuto Presidente!
2012 Giovane Montalbano, Il (TV seriál)
Chlap na roztrhání
Immaturi - Il viaggio
2011 Nedospělí
Out of the Night
2010 Dopisy pro Julii
Sotto il cielo di Roma (TV film)
Těžká rozhodnutí
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
Nine
Segretarie del sesto, Le (TV film)
2008 Bezvadný den
BirdWatchers - La terra degli uomini rossi
Coco Chanel (TV film)
Háblame de Amor
Ohnivé srdce
Pa-ra-da
Přítelkyně (TV seriál)
Vdaná snoubenka
Zodiaco (TV seriál)
2007 Caccia segreta (TV film)
Don Chichot
Uomo di vetro, L'
2006 I Cesaroni (TV seriál)
Mafie
Štěstí na dosah
2005 Briciole (TV film)
Gente di mare (TV seriál)
Svaté srdce
Ukažte svou tvář!
2004 Hotel Rwanda
Che ne sarà di noi
Nero, císař římský (TV film)
Stagioni del cuore, Le (TV seriál)
Tu la conosci Claudia?
2003 Bonapart a generál
Čas minulý
Já ne
Okno naproti
Posto tranquillo, Un (TV film)
Prendimi e portami via
Soraja (TV film)
Vestito da sposa, Il
2002 Angela
Casa dell'angelo, La (TV film)
Emma sono io
La guerra è finita (TV seriál)
Leggenda di Al, John e Jack, La
Prendimi l'anima
Respiro
Semana Santa
2001 Belgrado Sling
Compagni di scuola (TV seriál)
Falešné vztahy
Návrat domů
Sole negli occhi, Il
2000 Casa famiglia (TV seriál)
Prime luci dell'alba
1999 Protagonists, The
1998 Giochi d'equilibrio
Onorevoli detenuti
Schody ke slávě (TV seriál)
1997 Prete tra noi, Un (TV seriál)
Ultimo taglio
1996 A tres bandas
1995 Altro giorno ancora, Un
1994 Caro dolce amore
Italia Village
1992 Allullo drom
Narcos
1991 Domenica specialmente, La
1990 Viaggio d'amore

Dokumentární

2013 Jak zvláštní jméno Federico!
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace