foto

Dagmar Křížová

  • nar. 30.5.1993 (23 let)
    Ostrava, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dagmar Křížová se narodila 30. 5. roku 1993 ve Frýdku - Místku. Časem se přestěhovala do Frýdlantu nad Ostravicí, kde se začala věnovat divadlu. Začala brát hodiny klavíru a zpěvu. V deváte třídě se rozhodovala co by chtěla v životě dělat, a volba padla na herectví. Začala studovat Janáčkovu konzervatoř v Brně, a poprvé jsme ji mohli vidět v seriálu 4TEENS, a nyní ji můžeme sledovat v seriálu VYPRÁVĚJ.

iMovie

Herecká filmografie

2015 Vánoční Kameňák
Všechny moje lásky (TV seriál)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Kameňák 4
2012 Dvanáct měsíčků (TV film)
2011 4teens (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)

TV pořady

2015 Podvodníci (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace