foto

Martina Šťastná

  • nar. 3.12.1976 (40 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Andílek na nervy
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace