foto

Martina Eliášová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Já, Olga Hepnarová
Oslava (studentský film)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2003 Nuda v Brně
1978 Lakomec (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace