foto

Mido Hamada

  • nar. 1971
    Káhira, Egypt
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Emerald City (TV seriál)
2015 The Dovekeepers (TV seriál)
2014 Americký sniper
Legenda (TV seriál)
Obrazoborec (S01E08)
Tekutý písek (S01E07)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
Zakázaná žena (TV film)
2012 Die Wüstenärztin (TV film)
2011 Neznámý
Terra Nova (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2006 Po stopách 11. září (TV film)
Situation, The
2005 English Harem, The (TV film)
Transit (TV film)
2004 Svět zítřka
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2007 Svět za 50 let (TV seriál)
2006 Co se stalo ve Waco (TV film)
Hannibal: Nepřítel Říma (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace