foto

Marek Adamczyk

  • nar. 21.12.1987 (28 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pražskou Akademii múzických umění ukončil v roce 2012. Z absolventských rolí jmenujme alespoň Toffola v Goldoniho Poprasku na laguně nebo George Garga v Brechtově Houštinách měst. Následujícího půl roku strávil na stáži na londýnské Rose Bruford College Of Speech And Drama, kde mimo jiné účinkoval v inscenaci Strach a bída třetí říše a příležitostně poučoval své britské spolužáky o českých reáliích. Během studií také hostoval v menší roli v Cyranovi z Bergeracu na scéně Národního divadla a kromě několika menších filmových rolí ztvárnil také klíčovou postavu Fialy v historickém filmu LIDICE. Smlouvu s divadlem Josefa Kajetána Tyla v Plzni podepsal 1. dubna 2012. V klubové inscenaci činoherního souboru Amazonie hraje stěžejní roli Mundka, začínajícího herce, který se snaží dostát ve světě komerčních seriálů svým uměleckým ideálům.

Daniel "dan.pacino" Vobořil

Herecká filmografie

2016 Případ pro malíře (TV film)
Svět pod Hlavou (TV seriál)
Zloději zelených koní
2015 Atentát (TV seriál)
Právo na prodej (E04)
2014 Hany
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Rozčtvrcená (S01E01)
2012 BKA 49-77
Karaoke (studentský film)
2011 Lidice
2009 Vyprávěj (TV seriál)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace