foto

Samuel Barnett

  • nar. 25.4.1980 (36 let)
    Whitby, North Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Barnett je sice z Londýna, ale vyrůstal ve Whitby v North Yorkshire. Hrát začal již velmi brzy a studoval herectví na London Academy of Music and Dramatic Art. Barnett je po otci Žid, jehož rodiče emigrovali z Polska; Samuelova matka patří k tzv. Společnosti přátel (Kvakeři). Samuel Barnett pochází z pěti dětí.

Za roli ve filmu ŠPRTI dostal v roce 2006 prestižní cenu British Independent Film Award - Nejnadějnější objev filmového plátna.

Wences

Herecká filmografie

2015 Jupiter vychází
Not Safe for Work (TV seriál)
The Beaux' Stratagem (divadelní záznam)
2012 Love Tomorrow
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Jasná hvězda
2008 Beautiful People (TV seriál)
Crooked House (TV seriál)
John Adams (TV seriál)
2006 Šprti
2005 Show začíná
2003 Strange (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)
Strange (TV film)
2000 Doctors (TV seriál)
Párování (TV seriál)

Dokumentární

2007 Wilfred Owen: A Remembrance Tale (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace