foto

Zdeněk Dvořáček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec, ale především kaskadér Zdeněk Dvořáček, narozený v roce 1967 je od počátku devedesátých let člen kaskadérské Agentury "FILMKA". Hrál v mnoha českých i zahraničních filmech např. NAHOTA NA PRODEJ, VEKSLÁK ANEB STARÉ DOBRÉ ČASY, JEŠTĚ VĚTŠÍ BLBEC NEŽ JSME DOUFALI, CESTA PEKLEM, DIVOKÉ PIVO atd. Jeho svalnatá, mohutná postava (187cm) a hlavně ostře řezané rysy ho zaškatulkovaly, stejně jako jeho kolegu Zdeňka Srstku, do rolí bodyguardů a "bouchačů". Velmi často se na plátně objevuje v tandemu s druhým kaskdérským "obrem" Miroslavem Navrátilem.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2016 Hloubka ostrosti (amatérský film)
2013 Hlas hrdiny (studentský film)
2008 The Courier/2.0 (TV film)
2007 Hannibal - Zrození
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
2000 Samotáři
1998 Motel Anathema (TV seriál)
1993 Strašidla a spol. (TV seriál)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace