foto

Alexis Rodney

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Crucifixion, The
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Strážci Galaxie
2013 Vendetta
2010 Neřízená střela
2007 Jeden z nás?
2006 All in the Game (TV film)
Life and Lyrics
2004 Bratři
2001 Goodbye Charlie Bright
Ukradni, co můžeš!
2000 Storm Damage (TV film)

TV seriály

2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace