foto

Petr Gergon Neumann

  • nar. 5.9.1984 (32 let)
    Náchod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 5. září 1984 v Náchodě. S příchodem na střední školu, se začal věnovat bojovému umění Capoeira. Po roce založil skupinu Capoeira Inferno a tato skupina začala vystupovat na různých akcích v okolí Náchoda. Časem k Capoeiře přibylo Freestyle karate a ohnivá show. V té době již snil o životě herce a kaskadéra. Odešel z domova i ze školy a věnoval se tréninku a vystupování. Občas si přivydělal komparzem v zahraničních filmech, ale peněz bylo málo a nedalo se tím uživit. Kaskadér a herec P.Neumann letos ve snímcích Školní výlet a Bastardi II.

Zdroj: PegasFilm

Herecká filmografie

2016 BANG! Duel (TV seriál)
2015 Dominion (amatérský film)
Dračák (amatérský film)
2012 Bastardi 3
Školní výlet
2011 Bastardi 2

Režijní filmografie

2016 BANG! Duel (TV seriál)
2015 Dominion (amatérský film)
Dračák (amatérský film)

Scenáristická filmografie

2016 BANG! Duel (TV seriál)
2015 Dominion (amatérský film)
Dračák (amatérský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace