foto

Petr Gergon Neumann

  • nar. 5.9.1984 (32 let)
    Náchod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 5. září 1984 v Náchodě. S příchodem na střední školu, se začal věnovat bojovému umění Capoeira. Po roce založil skupinu Capoeira Inferno a tato skupina začala vystupovat na různých akcích v okolí Náchoda. Časem k Capoeiře přibylo Freestyle karate a ohnivá show. V té době již snil o životě herce a kaskadéra. Odešel z domova i ze školy a věnoval se tréninku a vystupování. Občas si přivydělal komparzem v zahraničních filmech, ale peněz bylo málo a nedalo se tím uživit. Kaskadér a herec P.Neumann letos ve snímcích Školní výlet a Bastardi II.

Zdroj: PegasFilm

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dračák 2 - Nová úroveň (amatérský film)
2015 Dominion (amatérský film)
Dračák (amatérský film)
2012 Bastardi 3
Školní výlet
2011 Bastardi 2

TV seriály

2016 BANG! Duel (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Dračák 2 - Nová úroveň (amatérský film)
2015 Dominion (amatérský film)
Dračák (amatérský film)

TV seriály

2016 BANG! Duel (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Dračák 2 - Nová úroveň (amatérský film)
2015 Dominion (amatérský film)
Dračák (amatérský film)

TV seriály

2016 BANG! Duel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace