foto

Marta Bačíková

  • nar. Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
2013 Skoro úplně vymyšlený film
2012 Čtvrteční rána (studentský film)
2011 Aktovka (studentský film)
Znamení koně (TV seriál)
2007 O rodičích a dětech

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace