foto

Aisha Hinds

  • nar. 13.11.1975 (41 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nástupce (TV film)
2015 Breed (TV film)
Runaway Island
2014 Beyond the Lights
Zůstaň se mnou
2013 Manželství na kšeft (TV film)
Star Trek: Do temnoty
2011 Gun Hill (TV film)
Pět žen (TV film)
2010 Nezastavitelný
Tři dny ke svobodě
2009 Dollhouse: Echo (TV film)
Lost Dream
Madea Goes to Jail
Prison Break: The Final Break (TV film)
Within
2007 Mr. Brooks
2005 Neo Ned
Přepadení 13. okrsku

TV seriály

2017 Shots Fired (TV seriál)
Hour Ten: Last Dance (E10)
Hour Nine: Come to Jesus (E09)
Hour Eight: Rock Bottom (E08)
další epizody (10)
Underground (TV seriál)
Nok Aaut (S02E04)
Contraband (S02E01)
2013 Cult (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Conspiracy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čára v písku (S10E12)
Profesionálky (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Cena za život (S03E05)
2005 Invaze (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E13)
Slipknot (S03E09)
Cracking Ice (S03E08)
další epizody (8)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1996 Blue's Clues (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2009 Mo'Nique Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace