foto

Taylor Kinney

  • nar. 15.7.1981 (35 let)
    Lancaster, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Spolu se svými třemi bratry byl vychováván v Neffsville v Pensylvánii. Předtím než se dal na dráhu herce, studoval management na West Virginia University. V roce 2010 se do povědomí dostal rolí vlkodlaka Masona Lockwooda v teenage seriálu Upíří deníky. O rok později se objevil v klipu americké zpěvačky Lady Gaga k její písni „You and I" a od té doby jsou spolu. V roce 2012 získal jednu z hlavních rolí v populárním seriálu Chicago Fire, který se dočkal i spin-offu (Chicago P.D).

Mirek "LittleMonste" Kolaja

Herecká filmografie

2016 Les sebevrahů
2015 Consumed
Ruku na to
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Jedna za všechny
2012 Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Least Among Saints
Stars in Shorts
2011 Mann's World, A (TV film)
Pět žen (TV film)
Prodigal
2010 Scorpio Men on Prozac
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2007 Výheň
White Air
2006 Fashion House (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Lady Gaga - Yoü and I (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace