foto

Lukáš Kaplan

  • nar. 7.4.1980 (37 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Produkci se na různých pozicích aktivně věnuje od roku 2000. Má za sebou celou řadu celovečerních filmů, TV pořadů a seriálů, ale také filmových a divadelních festivalů.

Bio Art Production

Producentská filmografie

Filmy

2014 Zejtra napořád
2013 Donšajni
2011 Bastardi 2
2010 Dešťová víla
TACHO
2008 Vy nám taky, šéfe!
2006 Grandhotel
2005 Blízko nebe
Krev zmizelého
2004 Duše jako kaviár
2003 Mazaný Filip

TV seriály

2009 Expozitura (TV seriál)

TV pořady

2006 Chůva v akci (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bastardi 2

Dokumentární

2010 Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace