foto

Lenka Zogatová

  • nar. 8.6.1956
    Československo
  • zem. 1.12.2014 (58 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Rozkoš
2012 Polski film
2011 Alois Nebel
2009 Protektor

Dokumentární

2014 Hvězdy za železnou oponou

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace