foto

Roman Vejdovec

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Bratrská láska (S03E05)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Psanci
2013 Bez hranic (TV seriál)
České století (TV seriál)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2011 Faust
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
2010 Habermannův mlýn
2009 Post Bellum (TV film)
Protektor
3 sezóny v pekle
2008 Ein Starkes Team - Mit aller Macht (TV film)
2006 Letiště (TV seriál)
1998 Jezerní královna
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace