foto

Kamila Kalousová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Čtyři slunce
Posel
Ve stínu
2011 Česká měna (divadelní záznam)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
Protektor
2007 Vánoční příběh (TV film)
1998 Postel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace