foto

David Czesany

  • nar. 1965
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2009 Pouta
Protektor
1994 Vlak (studentský film)
1988 Proces s vrahy Martynové (TV film)

Dokumentární

1995 Herci

TV pořady

2002 Divadlo žije! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace