foto

Jan Látal

  • nar. 25.8.1980 (36 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jan Látal absolvoval Literární akademii a studoval na Katedře dokumentární tvorby na FAMU. Režíroval několik dokumentů s politickou tematikou, z nichž nejznámější, Paroubkové (2011), pojednává o původu negativního obrazu českého politika.

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Kmeny: Hipsteři (TV film)
Kmeny: Rainbow (TV film)
2014 Česká pivní válka
Každý po svém (TV film)
2013 Expremiéři (TV seriál)
Hradčany
2012 Jeden den v životě (studentský film)
Lepší život
2011 Paroubek v hlavě
2010 Kde domov můj (studentský film)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Pio Squad: Chtěl bych (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
2014 Česká pivní válka

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Česká pivní válka

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace