foto

Tatiana Maslany

  • nar. 22.9.1985 (31 let)
    Regina, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

"Bav se, buď sama sebou, užívej života a zůstaň pozitivní!"

Takové je krédo mladé herečky Tatiany Maslany, která se narodila 22. září 1985 v městě Regina, provincie Saskatchewan v Kanadě. Odmaturovala v roce 2003 jako uznávaná studentka, která se zapojovala do řady produkčních činností v rámci střední školy. Známá byla především svou aktivitou v Improvizačních hrách.

Na stříbrném plátně poprvé zazářila v TV filmu BOOKY MAKES HER MARK, poté měla menší role ve větších filmech a momentálně je hlavní hvězdou nové TV Show ORPHAN BLACK.

Eržik "Eržik" Křik

Herecká filmografie

2017 Stronger
2016 The Other Half
Two Lovers and a Bear
2015 Dáma ve zlatém
2013 Cas & Dylan
Orphan Black (TV seriál)
2012 Blood Pressure
Na věky věků (TV seriál)
Navždy spolu
Picture Day
2011 Donucen ke zločinu
Jistá oběť (TV film)
Violet & Daisy
2010 Nativity, The (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
Toiretto
2009 Být Erikou (TV seriál)
Cra$h & Burn (TV seriál)
Defendor
Reset
The Listener (TV seriál)
Vyrostla filmová hvězda
2008 Boj o patent
Flashpoint (TV seriál)
Nezlomná pouta (TV film)
Would Be Kings (TV seriál)
2007 Deník mrtvých
Late Fragment
Loupení jehňátek (TV film)
Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
Prokletí domu slunečnic
Ranč Heartland (TV seriál)
Sabbatical (TV seriál)
Východní přísliby
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Nebezpečná samota (TV film)
Prairie Giant: The Tommy Douglas Story (TV seriál)
2005 Dawn Anna (TV film)
2004 Instant Star (TV seriál)
Moje sestra vlkodlak 2
Renegadepress.com (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)
1997 Incredible Story Studio (TV seriál)

Dokumentární

2015 Women Who Act
2001 Filmography (TV seriál)

TV pořady

2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Son Lux - You Don't Know Me (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace