foto

Radim Schwab

  • nar. 20.7.1978 (37 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Raluca
2010 Elixír života (divadelní záznam)
Obraz Doriana Graye (divadelní záznam)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 V hlavní roli (TV film)
2002 Monte Cristo (divadelní záznam)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Táta (S02E07)

TV pořady

2015 Šlágr Silvestr 2015 (TV pořad)
2014 Šlágr TV Silvestr – Cirkus 2014 (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace