foto

Petr Šabach

  • nar. 23.8.1951 (65 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

2010 Občanský průkaz - kniha
2008 U mě dobrý - kniha
2003 Pupendo - kniha
1999 Pelíšky - kniha
1993 Šakalí léta - kniha

Herecká filmografie

2008 U mě dobrý
2004 Horem pádem

TV pořady

1999 Třistatřicettři (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace