foto

Andrej Kolenčík

  • nar. 3.8.1984 (32 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Andrej Kolenčík, prezývaný Admiral, je filmový režisér a výtvarník. Vysokú školu múzických umení v Bratislave absolvoval v odbore animovaná tvorba. V súčasnosti pracuje na voľnej nohe ako režisér hraných a animovaných filmov, spotov či videoklipov a taktiež ako programový riaditeľ medzinárodného festivalu animovaných filmov Fest Anča. Film „Hviezda“ je jeho debutovým dokumentárnym filmom.

Miroslav "Flego" Makyta

Režijní filmografie

Filmy

2013 Výstava
2009 Čmuchal & Sviňa zasahujú
2007 Izidor (studentský film)

TV seriály

2010 Luníček & Perešníček (TV seriál)

Dokumentární

2014 Play!
2012 Hvězda

Hudební videoklipy

2016 Robert Pospiš & Martin Sillay: V tom šírom poli (hudební videoklip)
2015 Čisté tvary: Koniec príbehov (hudební videoklip)
Jana Kirschner: Duch mesta (hudební videoklip)
2014 DVA: No Survi (hudební videoklip)
Ink Midget: Inside (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Výstava
2009 Čmuchal & Sviňa zasahujú
2007 Izidor (studentský film)

TV seriály

2010 Luníček & Perešníček (TV seriál)

Dokumentární

2014 Play!
2012 Hvězda

Herecká filmografie

TV pořady

2010 Kinorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace