foto

Bailey Chase

  • nar. 1.5.1972 (44 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Kluk od vedle
Sex, Death and Bowling
Tao of Surfing
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
2013 Porotci (TV film)
2012 Longmire (TV seriál)
2010 Dark Metropolis
Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Imigranti
The Next Race: The Remote Viewings
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Watch Over Me (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Krysy
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Nezvaný host
Undressed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Cosmo's Tale
Čarodějky (TV seriál)
Táta z billboardu
Truth About Juliet, The
V.I.P. (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
Sladké údolí (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace