foto

Jiří Kocman

  • nar. 3.9.1989 (27 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 3. září 1989 v Praze. Vystudoval hudebně dramatický obor na Pražské konzervatoři. Zahrál si v netradiční inscenaci Moliérovy komedie Škola pro ženy na scéně Strašnického divadla v Praze, kde se objevil i v dalším představení konzervatoře, v Körnerově Písečné kose. Bylo možné ho vidět též v Nowrově dramatu Noc bláznů na Malé scéně Divadla ABC. Ve filmu se představil jako Pažout v oblíbené pohádce Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko. Z dabérských zkušeností bylo nejvýznamnější
namluvení Rona Weasleye v Harry Potterovi.

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

2015 Blood Age
Wilsonov
2014 Hany
Škoda lásky (TV seriál)
Divná Bára (S02E04)
2013 Bez doteku
2012 Adriana (amatérský film)
DonT Stop
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

TV pořady

2015 Zlatá mládež (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace