foto

Cara Pifko

  • nar. 15.3.1976 (40 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2014 Possession of Michael King, The
Sharkskin
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Charlie & Me (TV film)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Zamilovaná Grace (TV film)
2007 Moje svatba (TV film)
Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Miss Spider: Princ, princezna a včelka (TV film)
2004 Human Cargo (TV seriál)
Jane Show, The (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
Sex Traffic (TV film)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Miss Spider - Film (TV film)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Bliss (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
One of Them
Torontské stíny (TV seriál)
2000 CyberWorld
Our Hero (TV seriál)
1999 Angela Anaconda (TV seriál)
The City (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Třetí dvojče (TV film)
1996 Mariette in Ecstasy
1994 Incident na malém městě (TV film)
1993 Ordinary Magic
Rodinné fotografie (TV film)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1984 Sharon, Lois & Bram's Elephant Show (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1999 Deníky královen: Isabela, klenot Kastilie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace