foto

Teco Celio

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Non si ruba a casa dei ladri
2015 Au revoir... et à bientôt! (TV film)
La felicità è un sistema complesso
2014 La buca
2013 Zoran, můj synovec idiot
2011 La donna della domenica (TV film)
Máme papeže!
Poslední člověk na zemi
Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2010 Benvenuti al Sud
Due vite per caso
Figli delle stelle
Sinestesia
2009 Údolí stínů
2008 Jízda smrti
2007 Big City
Italian Dream
Nemysli na to
Zamračené dny
2006 La grande peur dans la montagne (TV film)
V této zemi
2005 Amants de la dent blanche, Les (TV film)
Kefalonie, 8. září 1943 (TV film)
Texas
Undercover
2003 Fame chimica
2002 Život mě zabíjí
2001 Amore probabilmente, L'
Un ange
1999 Le monde à l'envers
Une journée de merde!
1998 L'enfant et les loups (TV film)
Vollmond
1997 Bastide blanche, La (TV film)
Příměří
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)
Fourbi
Pinocchiova dobrodružství
Ricky (TV film)
1995 Elisa
Le Combat des reines (TV film)
1994 Přetržený výkřik (TV film)
Tři barvy: Červená
1993 Sang des innocents, Le (TV film)
1992 Bienvenue à Bellefontaine (TV film)
Desencuentros
Faux rapports
Pierre qui brûle (TV film)
1991 All Out
Démoniaques, Les (TV film)
In the Eye of the Snake
Niklaus und Sammy
Rodinný expres
1990 Mort a dit peut-être, La (TV film)
Reise der Hoffnung
1989 Boj o slávu
Coplan: Le vampire des Caraïbes (TV film)
Salle de bain, La
Zanzibar
1988 Záhadná Lue
1987 Jenatsch
1985 Derborence
Harém
L'épi d'or (TV film)
Země nikoho
1984 Gnadenlos (TV film)
Rapt, Le (TV film)
1982 Hécate

TV seriály

2014 Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2009 Non pensarci, la serie (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Quo Vadis, Baby? (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Mai con i quadri (TV seriál)
1998 Frères et flics (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
Les jupons de la révolution (TV seriál)
Maria Vandamme (TV seriál)
1986 Tiroir secret, Le (TV seriál)
1985 Tender Is the Night (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Opération O.P.E.N. (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace