foto

Ondřej Malý

  • nar. 15.7.1991 (24 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Malý se narodil 15. července 1991 v Ostravě. Mezi jeho koníčky patřil florball a hra na kytaru než zjistil, že ho baví herectví. Chodil na zpěv, kde ho paní Eliška Papová přesvědčila, aby šel na hereckou konzervatoř, což také udělal.

V 17 letech natočil s režisérem Tomášem Krejčím svůj první film FREDY A ZLATOVLÁSKA. Podle kritiků nedosáhl film dobrého hodnocení, ale Ondřej Malý je i tak za tuto zkušenost velmi rád.

Tomáš Krejčí ho poté obsadil do jedné z hlavních rolí v prvním českém animovaném fantasy filmu POSLEDNÍ Z APORVERU, kterého se dočkáme v polovině roku 2011. Ve filmu bylo použito přes 1 650 vizuálních efektů, což je rekord české kinematografie, takže se určtě máme na co těšit.

S režisérem Pavlem Jandourkem také natočil hlavní roli Počátačového mága "Milana Doubravy" v sedmidílném seriálu ze školního prostředí pod pracovním názvem "Gymplíz", který už nyní běží každy pátek ve 20:00 na ČT 1 jako 4TEENS. Seriál se točil přes rok. Poběží na ČT 1 v podvečerních hodinách. V seriálu si zahrál s takovými tvářemi jako jsou Miroslav Etzler, Miroslav Táborský, Pavel Zedníček či Lucie Vondráčková.

Nepleťmě si ho s Ondřejem Malým narozeným v roce 1966.

Milan "HEAVYrun" Hanuš

Herecká filmografie

2017 Poslední z Aporveru
2013 Maturita
2011 4teens (TV seriál)
2008 Fredy a Zlatovláska (TV film)

Dokumentární

2015 Nekonečný příběh Posledního z Aporveru

TV pořady

1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace