foto

Ondřej Mataj

  • nar. 24.12.1987 (29 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 ZOO
2015 Blood Age
2014 Hany
2013 Lampy (studentský film)
2012 Můj vysvlečenej deník

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Lom (S02E02)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
2014 Clona (TV seriál)
Práskač (E05)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace